Ha weboldalként szeretnéd nézni ezt az e-mail-t kattints ide.

 10% a téli kiegészitők árából!

Decembertől már Európában is rendelhető az Arctic Cat Wildcat Trail szélesebb (60inch) nyomtávval rendelkező kiadása a Wildcat Sport. A Las Vegasban tavaly bemutatott új syde by syde a 2013-ban piacra került Trail verzió sportosabb felfüggesztéssel rendelkező változata.

Az Arctic Cat Wildcat Sport két felszereltségifokozattal kerül hazánkban forgalomba. A Wildcat Sport XT a szerényebb felszereltségű modelleket jelöli, ahol a választahtó színek a piros és a zöld.

Legfőbb jellemzői a következők: 700cm3-es kéthengeres motor, Carlise trail pro 6 rétegű gumik, alumínium felnik, JRI nitrogén gázteleszkópok, TEAM® Rapid Response™ kuplungszerkezet , exoskeleton váz, állítható magasságú kormány, LED hátsó lámpák, idomzat színével megegyező színtónusú ülések, hátsó menetstabilizátor.

Ha mindez valakinek nem biztosítaná a szükséges adrenalin bevitelt a Limited verzió fehér/piros és a rendkívül vészjósló kinézetet kölcsönző mattfekete színei közül választhat az alábbi felszereltséggel:

700cm3-es kéthengeres motor, Carlise trail pro 6 rétegű gumik, alumínium felnik, Elka Stage 5 gázteleszkópok, TEAM® Rapid Response™ kuplungszerkezet, teli ajtók, exoskeleton váz, állítható magasságú kormány, LED hátsó lámpák, idomzat színével megegyező színtónusú ülések, hátsó menetstabilizátor és elektronikus szervokormány.

A Wildcat Sport kiválló választás lehet mindazoknak, akik szeretnék megtapasztalni az offroadozás egy új vállfaját!


 
2011 Early Unveiling


Ha szeretnél leiratkozni a hírlevélről kattints ide!
Arctic Cat Magyarország
web: www.4x4motor.hu
e-mail:info@4x4motor.hu