Home Fizetési információk

Fizetési információk

Cégünk a teljesebbkörű kiszolgálás érdekében 2 féle fizetési módot kínál vásárlóinknak. A vételár mindig a megrendelt áru mellett feltüntetett fogyasztói ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is.

    • Fizetés utánvétellel: Ön a megrendelt áruért csak a csomag kézhezvételekor utánvéttel a kézbesítőnek fizet. Amennyiben nem tudunk egy megrendelésből minden árut egyszerre kiszállítani, abban az esetben a kedves Megrendelőt válasz e-mailben értesítjük az adott áru kiszállításának várható időpontjáról.
    • Fizetés utalással: kérjük utalja át a Unicredit Banknál vezetett IBAN:  HU73 1091 8001 0000 0120 1047 0009 bankszámlaszámra a vásárlás összegét, hivatkozva a megrendelési számra.

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Qualcom Ltd.  a termékek árainak feltüntetését a tőle elvárható legnagyobb gondossággal végzi, azonban esetleges adatrögzítési, technikai, valamint nyomdai hibák előfordulhatnak. Ennek megfelelően felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy az esetleges hibák esetén a Qualcom Ltd. ajánlati kötöttsége nem áll fenn.