Ha weboldalként szeretnéd nézni ezt az e-mail-t kattints ide.

 10% a téli kiegészitők árából!

Már Magyarországon is rendelhető az Arctic Cat decemberben bemutatott újdonsága a Wildcat Trail. Az új 50 inch (1270cm) széles Wildcat Trail Amerika számos szövetségi államában hatályban lévő szabályozásra - miszerint az erdei utak nagy részére csak maximum 50 inch széles járművel hajthatunk rá - ad hathatós választ. Mindez annyit tesz, hogy a minnesotai gyár a nagy testvért a Wildcat-et egy kisebb méretekkel bíró, szűkebb terepen mozgékonyabb, kompakt verzióvá gyúrta össze.

Nem titok, hogy az Arctic Cat a Wildcat Trail-el a Polaris RZR 50 inch-es modelljét követi a side by side kategóriában. A 15 cm-el hosszabb nyomtávval biró Trail alacsonyabb súlyközéppontal bír, mint előbb említett versenytársa, ami a vezető és utas ülések 7,5 cm-el mélyebbre való süllyesztését tették lehetővé. Mindennek köszönhetően, a Wildcat Trail a kategória legstabilabb UTV-jének mondható. A meghajtást egy teljesen új fejlesztésű kéthengeres, 700 cm3-es, 62 lóerős motor reprezentálja. Az áttételezést a limited Wildcat modellekből ismert TEAM Rapid Response kuplung látja el kiválóan, ugyanis gyorsulás tekintetében a Trail a nagy testvér teljesítményét koppintja.

A felfüggesztés szempontjábólt a Trail a Wildcat modellekhez hasonló paraméterekkel bír. A 25,4 cm-es első és a 26,7 cm-es hátsó rúgóúttal bíró nitrogénnel töltött FOX Shox teleszkópok maximálisan ellátják dolgukat a legkeményebb terepviszonyok között is. Ha mindez nem lenne elég az első és hátsó lengővillák menetstabilizátorral vannak ellátva.
A Wildcat Trail két verzióban érhető el. Az alapfelszereltségű Wildcat Trail sötét zöld, világos zöld és piros színekben, míg a gazdagabb felszereltséggel bíró Wildcat Trail XT zöld/fekete és matt fekete színekben rendelhető. Az XT csomag részei az idomzat színével megegyező két színtónusú ülések, aluminiumfelnik, utasoldali kapaszkodó, állítható magasságú kormány és LED lámpák.

Ha egy átlagos ATV szélességével megegyező, fordulékony, könnyen kezelhető és szállítható gépre vágysz, de szeretnéd utasodat nem a hátad mögött, hanem magad mellett tudni a terepezés során, a Wildcat Trail a megfelelő választás számodra!
A Wildcat Trail felől érdeklődj viszonteladóinknál!

 
2011 Early Unveiling


Ha szeretnél leiratkozni a hírlevélről kattints ide!
Arctic Cat Magyarország
web: www.4x4motor.hu
e-mail:info@4x4motor.hu